Preview Mode Links will not work in preview mode

Aug 7, 2017

I denne episode af Sensitive Stemmer interviewer vi Avalon Khan​. Avalon hjælper hjertekvinder med at komme ud i verden med deres unikke gave og tjene penge på det de elsker at lave allermest.

I interviewet fortæller Avalon blandt andet om, hvordan hun er gået fra at se sin sensitivitet som en svaghed, til idag at se det, som sin allerstørste superpower. 

 

 

Avalons afsluttende budskab til dig der lytter med er:

"Vær nysgerrig på din sensitivitet. Øv' dig i at se det som din største styrke. Øv' dig i at se det som din wonder woman superkraft. Jo mere du er dig. Jo dejligere et liv får du. Og så bare vid at du gør det sindsygt godt."

 

Følg Avalon...
Avalon holder foredrag og playshops for hjertekvinder der ønsker at få mod til at følge deres hjerte og drømmer om at lave af det de elsker. Følg smukkeste Avalon lige her, du kan ikke undgå at blive inspireret --> Avalon Khan - the HEART way​

 

Om Sensitive Stemmer

Denne podcast er lavet til dig, der gerne vil blive klogere på det særligt sensitive personlighedstræk og inspireres af andre sensitives åbenhjertede, ærlige og autentiske historier. 

Vi snakker med helt almindelige mennesker, der alle er særligt sensitive samt eksperter og andre der har kendskab til, hvordan sensitiviteten påvirker vores liv. 

Vores ønske er, at skabe et fællesskab for dig der er sensitiv, så du mærker, at der er andre, der har det på præcis samme måde som dig. Du er ikke anderledes eller forkert, du er bare særligt sensitiv. 

Så lyt med og find i ro i at være den du er!

 

Find os på de sociale medier:

FacebookHjemmeside