Preview Mode Links will not work in preview mode

May 28, 2018

Så er vi nået til episode 24, hvor vi denne gang snakker med Ditte Clemen.

I interviewet fortæller Ditte om hendes sorgproces efter hun mistede sin far som niårig. Vi snakker omkring, hvor vigtigt det er, at vi skaber rum for alle de følelser vi hver især bærer rundt på. Derudover deler Ditte hendes perspektiver på, hvordan hun følte at sorgen var med til at forstærke hendes sensitivitet. 

 
 

Dittes afsluttende budskab til dig der lytter med:

"Vi skal turde vise hinanden vores tårer. Vi skal turde være med dem, uden at skynde os hen og tørre dem af med en lille fin serviet. Det er okay, at de nogen gange bare, triller ned af kinderne."

 

Læs mere om Ditte Clemen

Ditte Clemen har skrevet bogen "Vis mig dine tårer" - en bog til mennesker der har mistet sin far eller mor. Vis mig dine tårer er Dittes personlige fortælling om hvordan hun mistede sin far som niårig. Bogen giver et indblik i, hvor livsomstyrtende en forældres død opleves af et barn, og hvordan sorgen kan komme til at få afgørende betydning for den sørgendes selvbillede langt ind i voksenlivet. Det er en bog om tab og kærlighed og de barske konsekvenser, børn og unge i sorg oplever, hvis de mødes med tavshed eller færdiglavede løsninger på sorgarbejdet. Men det er også en fortælling om, hvordan vi kan leve med sorgen uden at lade den skygge for livet. 


Du kan læse mere om Ditte her: 

Hjemmeside

Facebook

Instagram

 

Om Sensitive Stemmer

Denne podcast er lavet til dig, der gerne vil blive klogere på det særligt sensitive personlighedstræk og inspireres af andre sensitives åbenhjertede, ærlige og autentiske historier. 

Vi snakker med helt almindelige mennesker, der alle er særligt sensitive samt eksperter og andre der har kendskab til, hvordan sensitiviteten påvirker vores liv. 

Vores ønske er, at skabe et fællesskab for dig der er sensitiv, så du mærker, at der er andre, der har det på præcis samme måde som dig. Du er ikke anderledes eller forkert, du er bare særligt sensitiv. 

Så lyt med og find i ro i at være den du er!

 

Find os på de sociale medier:

FacebookHjemmeside