Preview Mode Links will not work in preview mode

May 9, 2018

I denne episode interviewer vi Stinemaria Mollie Jensen.

Interviewet har fokus på mænd og sensitivitet. Stinemaria har interviewet en række mænd til sin kommende bog "Jeg er (ikke) sensitiv", og det er Stinemarias oplevelse at det er tabubelagt for mange mænd at snakke omkring det at være særligt sensitiv. Vi snakker bl.a. om, hvorfor det er tabubelagt for mange mænd. Derudover fortæller Stinemaria at hun oplever at der er ved at ske en forandring ift. de sensitive drenge, som i højere grad tør tale omkring sensitiviteten og stå op for at være dem de er. 

Stinemaria deler desuden erfaringer fra sit eget liv som særligt sensitiv, og det at være mor til en sensitiv dreng. 

Vi ønsker med dette interview at tale om dét tabu, som det oftest er at være sensitiv mand. Vi kommer ind på Stinemarias kommende bog  "Jeg er (ikke) sensitiv", som netop sætter fokus på dét at være sensitiv mand, og indeholder interviews med 8 mænd og deres sensitivitet.

Stinemarias afsluttende budskab til dig der lytter med:

Stol på dig selv. Du må gerne lytte til dig selv. Især din krop. Kroppen er jo klog. Det er jo noget vi kan som sensitive, vi reagerer sådan! Nogen gange så siger kroppen; “det her er ikke godt for dig”. Så bliver man nødt til at gøre det alligevel. Så skal man bare huske, at så skal man passe på sig selv bagefter. Andre gange så er det altså i orden, at hvis man får ondt i maven over, at man skal noget, at så lad være. Vi er faktisk død smarte, vi skal bare huske at lytte. Og det uanset om vi er mænd eller kvinder. Kroppen er klog. 

 

Læs mere om Stinemaria Mollie Jensen

Stinemaria er mentor, foredragsholder og forfatter til bøgerne: "Sensitiv mor", "Sensitiv?" og seneste bog "Jeg er (ikke) sensitiv", som omhandler mænd og sensitivitet.

Du kan læse mere om Stinemaria og følge hendes vigtige arbejde på hendes hjemmeside og på Instagram:

Hjemmeside

Instagram

 

Om Sensitive Stemmer

Denne podcast er lavet til dig, der gerne vil blive klogere på det særligt sensitive personlighedstræk og inspireres af andre sensitives åbenhjertede, ærlige og autentiske historier. 

Vi snakker med helt almindelige mennesker, der alle er særligt sensitive samt eksperter og andre der har kendskab til, hvordan sensitiviteten påvirker vores liv. 

Vores ønske er, at skabe et fællesskab for dig der er sensitiv, så du mærker, at der er andre, der har det på præcis samme måde som dig. Du er ikke anderledes eller forkert, du er bare særligt sensitiv. 

Så lyt med og find i ro i at være den du er!

 

Find os på de sociale medier:

FacebookHjemmeside