Preview Mode Links will not work in preview mode

Nov 22, 2017

I denne episode af Sensitive Stemmer interviewer vi Smilla Lynggaard.

Under interviewet kommer vi ind på:

  • Hvad kan vi gøre for at rumme vores barn/børn, når de er viljestærke (så vi undgår at sætte dem i kasser såsom uopdragen, utilpasset mm.)
  • Hvordan kan du rumme dig selv, når du føler dig udfordret af dit barn som sensitiv mor

Smillas afsluttende budskab til dig der lytter med er:

Der er ikke noget galt med dig, og der er ikke noget galt med dit barn. Der er ikke nogen, der har gjort noget forkert. Det betyder ikke, at vi ikke kan lave nogen justeringer og ændringer. Men der er ikke nogen der har gjort noget galt med.

 

Læs mere om Smilla Lynggaard

Smilla Lynggaard arbejder som familierådgiver på Frederiksberg. Hun forfatter til bogen "Slut fred med dit viljestærke barn - og dig selv"
 
Du kan læse mere om bogen og købe den her:
http://smillalynggaard.dk/bog/

Læs mere om Smilla Lynggaard og hendes arbejde
 

Om Sensitive Stemmer

Denne podcast er lavet til dig, der gerne vil blive klogere på det særligt sensitive personlighedstræk og inspireres af andre sensitives åbenhjertede, ærlige og autentiske historier. 

Vi snakker med helt almindelige mennesker, der alle er særligt sensitive samt eksperter og andre der har kendskab til, hvordan sensitiviteten påvirker vores liv. 

Vores ønske er, at skabe et fællesskab for dig der er sensitiv, så du mærker, at der er andre, der har det på præcis samme måde som dig. Du er ikke anderledes eller forkert, du er bare særligt sensitiv. 

Så lyt med og find i ro i at være den du er!

 

Find os på de sociale medier:

FacebookHjemmeside