Preview Mode Links will not work in preview mode

Nov 8, 2017

I denne episode af Sensitive Stemmer interviewer vi Ditte Marie Abbednæs

Under interviewet kommer vi ind på:
♥ Hvordan Ditte er blevet bedre til at stå ved sin sensitivitet 
♥ Hvordan hun har brugt opstillingsarbejde i sit eget liv
♥ Hvordan arbejdet med opstillinger, har åbnet Dittes øjne for hvordan hun kan bruge sine sensitive styrker.

Ditte er tidligere pædagog, men hun oplevede at hun gang på gang på overstimuleret. Efter Ditte begyndte på psykoterapeut studiet og begyndte at arbejde med sig selv, åbnede der sig en vej til en større accept og selverkendelse af, at det er okay at være den man er.

Dittes afsluttende budskab til dig der lytter med er:

"Følg jeres hjerte. Hvis der er noget, du er rigtig rædselsslagen for, så gør det alligevel. Hvis det er noget du virkelig ønsker med hjertet. Altså følg hjertet. Og handel på det hjertet fortæller, selvom du er rædselsslagen."

Lyt med og bliv inspireret af Dittes modige fortælling.

 

Om Sensitive Stemmer

Denne podcast er lavet til dig, der gerne vil blive klogere på det særligt sensitive personlighedstræk og inspireres af andre sensitives åbenhjertede, ærlige og autentiske historier. 

Vi snakker med helt almindelige mennesker, der alle er særligt sensitive samt eksperter og andre der har kendskab til, hvordan sensitiviteten påvirker vores liv. 

Vores ønske er, at skabe et fællesskab for dig der er sensitiv, så du mærker, at der er andre, der har det på præcis samme måde som dig. Du er ikke anderledes eller forkert, du er bare særligt sensitiv. 

Så lyt med og find i ro i at være den du er!

 

Find os på de sociale medier:

FacebookHjemmeside