Preview Mode Links will not work in preview mode

Oct 22, 2017

I denne episode af Sensitive Stemmer er det podcast vært Camille Namaste som har sat sig i den varme stol.

Under interviewet kommer vi ind på:

  • Hvordan hun kom ud af et liv med kamp, frygt og ensomhed - til hun i dag lever med frihed, passion og dyb mening
  • Hvordan hendes egen vej i livet er blevet til hendes mission i livet
  • Hendes eget syn på det sensitive, hvorfor det er en gave og hvordan hun normalt balancerer det sensitive i sit eget liv

Camilles afsluttende budskab til dig der lytter med:

Giv ikke op, hvis det er overvældende. Giv endelig ikke op. Hvis din rygsæk er fyldt med alt muligt lort, som du har undertrykt, så lagrer det sig. Så åben den der rygsæk, kig på hvad der ligger deri, og giv slip. Først der tror jeg på, at vi kan acceptere og udnytte det sensitive. Det handler om indre detox og indre oprydning.Læs mere om Camille

Camille Namaste laver podcasten sammen med Nina Lerche, men når hun ikke gør det, så arbejder hun som mentor og åndedrætsterapeut med fokus på traumebehandling.

Hendes egen vej med selvafvikling, give slip, heale og blive fri til at leve livet fra hjertet, er blevet til hendes mission i livet.

Selvom alt, hvad Camille underviser i, bunder i gennemarbejdede teorier, så er alle workshops og behandlinger intuitive, fordi Camille tuner ind på dig og på, hvad du har brug for. Kroppen inddrages både gennem åndedrætsterapi - den hurtigste genvej til din underbevidsthed - og intuitive bevægelser, akupressur og energiarbejde. Med andre ord arbejder du på Camilles workshop med at skrælle følelsesmæssige lag af og definitivt give slip på det, som gør ondt i kroppen og i livet. I sit spirituelle mentorarbejde kombinerer hun åndedrætsterapien med traumeterapi, fordi vi ofte har brug for at sætte ord på vores indre og at kunne give helt slip og heale gamle følelser, som vi ikke har fået lov eller turde udtrykke. Mange af os har for eksempel holdt vrede, frustrationer og endda glæde tilbage for at passe ind, uanset hvad du har holdt tilbage, er Camilles mission at hjælpe dig med at få det ud, så du igen kan leve rent og direkte fra hjertet.


Du kan følge og læse mere om Camille Namaste her:

Facebook, Instagram og hjemmeside

 

Om Sensitive Stemmer

Denne podcast er lavet til dig, der gerne vil blive klogere på det særligt sensitive personlighedstræk og inspireres af andre sensitives åbenhjertede, ærlige og autentiske historier. 

Vi snakker med helt almindelige mennesker, der alle er særligt sensitive samt eksperter og andre der har kendskab til, hvordan sensitiviteten påvirker vores liv. 

Vores ønske er, at skabe et fællesskab for dig der er sensitiv, så du mærker, at der er andre, der har det på præcis samme måde som dig. Du er ikke anderledes eller forkert, du er bare særligt sensitiv. 

Så lyt med og find i ro i at være den du er!

 

Find os på de sociale medier:

FacebookHjemmeside