Preview Mode Links will not work in preview mode

Dec 20, 2017

Vi rundet året af med en omgang Sensitive Julestemmer. Vi snakker om året der gik her på podcasten. Og så kommer vi omkring julen. Åh den søde juletid. Som på en og samme tid er skøn og udmattende. Camille og Nina deler, hvordan vi hver især holder balancen i juledagene… Og så har vores skønne lyttere delt...


Dec 20, 2017

I denne episode interviewer vi Lisbeth Boysen.

Lisbeth fortæller om sin vej til at leve et simpelt og minimalistisk liv sammen med sin familie. Lisbeth deler også sit syn på, hvorfor rod kan dræne og overstimulere, når vi er særligt sensitive.

Under interviewet kommer vi ind på:
♥ Hvorfor rod i dit hjem skaber...


Dec 19, 2017

I denne episode af Sensitive Stemmer interviewer vi Katrine Heller

I interviewet deler Katrine sin ærlige beretning om at være lydsensitiv i en verden der altid støjer. Katrine fortæller om sin vej til at acceptere sin sensitivitet overfor lyde, og om hvordan hun håndterer hverdagens mange lyde uden at pakke sig...


Nov 30, 2017

I denne episode af Sensitive Stemmer interviewer vi Nina Lerche.

I interviewet deler Nina sin egen historie, om hvordan hun efter at have lukket helt ned for kontakten til sig selv og sin krop, til sidst blev tvunget til at stoppe op, og genfinde sig selv. Nina vil beskriver sin rejse hjem. Hjem til sig selv.

Under...


Nov 22, 2017

I denne episode af Sensitive Stemmer interviewer vi Smilla Lynggaard.

Under interviewet kommer vi ind på:

  • Hvad kan vi gøre for at rumme vores barn/børn, når de er viljestærke (så vi undgår at sætte dem i kasser såsom uopdragen, utilpasset mm.)
  • Hvordan kan du rumme dig selv, når du føler dig udfordret af dit...